Bijeenkomsten

Het aantal burn-outs stijgt in rap tempo, de helft van NL heeft overgewicht en stevent af op een chronische aandoening. Om dit te verminderen en ter preventie daarvan worden er sinds 2019 leefstijlprogramma’s (GLI’s) vergoed door de zorgverzekeraars. Dit geldt ook voor bedrijven maar hier wordt nog zeer minimaal gebruik van gemaakt. Wij zijn de expert op het gebied van de GLI’s en willen graag bedrijven hiermee helpen. Als enige partij in Nederland voeren we de GLI bij meerdere bedrijven in diverse sectoren incompany met succes uit.

Deze leefstijlprogramma’s zijn nog erg onbekend terwijl ze vele kansen bieden om het vitaliteitsaanbod van bedrijven een grote impuls te geven. Ze zijn bewezen effectief en aantrekkelijk vanwege de vergoeding via de zorgverzekeraar, dit brengt minimale kosten met zich mee.

De komende tijd geeft onze leefstijlcoach Hayke van Valburg in samenwerking met o.a. Menzis, de BLCN en Health4life gratis presentaties over de inhoud, kansen en valkuilen van de incompany GLI.

Ben jij leefstijlcoach, HR-professional, bedrijfsarts of zorgprofessional? 

Bekijk welk aanbod bij je past en schrijf je in!