Dicht bij thuis. Dicht bij het werk.

In deze corona tijd is vitaal zijn en blijven belangrijker dan ooit (en staat onder druk). Thuis werken, communicatie op afstand en andere werkwijzen geven nieuwe problemen en uitdagingen. Je zet hier als werkgever op in of wil hiermee starten maar…

Wij bieden oplossingen die werken.

Verkrijg inzichten.

Je hebt geen inzicht in behoeften en vitaliteit van de medewerkers. De Vital-up check-in geeft je inzicht in het welzijn en de wensen + behoeften van de medewerkers zodat je hier gericht (en data gedreven) op kunt inspelen om uitval kan voorkomen.

Wist je dat een derde van de werkenden door corona een hogere werkdruk ervaart dan ooit?

Check-In
Vitaliteitsplan

Een vitaliteitsprogramma op maat.

Je hebt niet de kennis, ervaring en/of tijd om het (helemaal) zelf te doen. Vital-up is de expert die een onderbouwd en creatief vitaliteitsprogramma ontwikkelt waarmee jij de vitaliteitsdoelen van je bedrijf haalt.

Wist je dat aandacht voor de gezondheid van medewerkers al snel een verhoging van 5% in productiviteit oplevert?

Een plan dat werkt.

Je vindt het lastig om uit het grote vitaliteits-aanbod de juiste keuze te maken. Vital-up is de expert die zich onafhankelijk kan opstellen en zet de beste opties die passen bij jouw bedrijf op een rijtje.

Wist je dat thuiswerkers 20% minder bewegen dan voor de corona crisis?

Wij krijgen mensen in beweging.

De medewerkers die het juist hard nodig hebben doen niet mee (of bereik je niet?). Vital-up heeft de expertise en ervaring om juist die medewerkers in beweging te krijgen en te houden.

Wist je dat van de mensen die worden opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19 80% overgewicht heeft?

Onze leefstijlcoaches helpen je.

Je hebt onvoldoende budget om hier goede invulling aan te geven. Gecertificeerde vitaliteitscoaches van Vital-up bieden incompany voor een zeer lage prijs een uitgebreid en bewezen leefstijlprogramma aan gericht op afvallen en langdurige gedragsverandering.

Wist je dat een gemiddelde verzuimdag €225,- kost?

We helpen je graag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.