Individuele begeleiding

Wij zijn overtuigd dat een gezonde leefstijl heel goed samengaat met genieten en bijdraagt aan een gelukkig, gezond en energiek leven! Onze missie is mensen te helpen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen, waarbij dat ideale gewicht vanzelf bereikt wordt. 

Een coach die voor je klaar staat

De individuele begeleiding kan worden gezien als opstap naar en behoud van een gezonde leefstijl. Met het individuele traject helpt een coach om je doelen te bereiken. Voorafgaande aan de traject kom je bij ons voor een gratis korte intake, zo kunnen we elkaar alvast leren kennen. Tijdens het individuele traject komen alle aspecten van voeding en een gezonde leefstijl aan bod. Er is veel aandacht voor de balans tussen stress en ontspanning, een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten en valkuilen.

Budget programma

€ 345,- per 3 maanden

Meest gekozen

Basis programma

€ 212,50 per 3 maanden

Uitgebreid programma

€ 159,- per 3 maanden

Je kunt je hiervoor aanmelden als je 18 jaar of ouder bent. Het enige dat telt is dat je gemotiveerd bent om met je leefstijl aan de slag te gaan.

Een intake is altijd gratis. Ben je in het bezit van een GelrePas, dan vergoedt de gemeente het traject. Heb je geen GelrePas, dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wij zitten op verschillende locaties in Arnhem: Stadskantoor, De Grote Koppel, Valkenhuizen en Sporthal de Laar. Graag stemmen we met jou af wat de beste locatie is voor de afspraak.

Twijfel je nog?

Stel ons je vraag en we helpen je graag verder. We reageren binnen 24 uur.