Met weinig budget een bewezen en gedegen leefstijlprogramma aanbieden voor je medewerkers?

Tijdens dit gratis webinar vertellen we je hoe! Vital-up geeft in samenwerking met Scalabor en Menzis een webinar over kansen en aanpak van het leefstijlprogramma dat vergoed wordt door zorgverzekeraars. Dit leefstijlprogramma is bedoeld voor mensen die willen afvallen. Hiermee bereik je een blijvend gewichtsverlies van 5 tot 10% en gegarandeerd langdurige gedragsverandering.

Het belang van vitaliteit en een gezonde leefstijl zijn door corona groter dan ooit. Ongeveer de helft van Nederland heeft overgewicht en het aantal mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes en hart- en vaatziekten stijgt in rap tempo en kan hulp gebruiken. Door corona groeit bij bedrijven de vraag naar een preventieve aanpak van ziekteverzuim en ondersteuning om medewerkers gezond en fit te houden.

Tijdens dit Webinar neemt Hayke van Valburg, productontwikkelaar en leefstijlcoach bij Sportbedrijf Arnhem en Vital-up je mee in de inhoud en kansen van de Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Het is tot dusver bij bedrijven een vrij onderbelicht programma maar biedt vele mogelijkheden en kan zeer kostenbesparend worden ingezet omdat het vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor is het eerste bedrijf in Nederland, dat in samenwerking met afdeling Vital-up van Sportbedrijf Arnhem, dit leefstijlprogramma voor haar medewerkers aanbiedt.

hayke

Inhoud van het webinar

Meld je aan