Neem gerust contact op

Een keer om tafel gaan om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

Laat dan je contactgegevens achter en dan plannen wij een vrijblijvende kennismaking met je in.

linkedin.png
facebook.png

© 2019 Vital-up is onderdeel van Sportbedrijf Arnhem

Eusebiusbuitensingel 53   |   6828 HZ Arnhem   |   +31 624167136   |   info@vital-up.nl   |   Privacy Statement   |   Veelgestelde Vragen

Je kunt de jaarlijkse check-in zien als een nulmeting: een uitgebreide analyse die jaarlijks herhaald kan worden. Hiermee krijg je op een effectieve wijze inzicht in wat er leeft bij de werknemers op het gebied van vitaliteit. We schetsen het huidige draagvlak en waar wensen en behoeftes liggen. 

Je kunt Vital-up jaarlijks inzetten voor blije werknemers en gezonde resultaten. Maar ook voor verschillende andere doelen, waaronder: 

Check jaarlijks in

met je werknemers

Inzicht in behoefte en wensen

van je werknemers

Bewustwording

en inzicht creëren

Startpunt voor een passend vitaliteitsbeleid en -aanbod

Effect van het

vitaliteitsaanbod meten

 

Hoe werkt het? 

De manier

om je

vitaliteits-

programma

vorm te geven

en het effect

te meten

De jaarlijkse check-in wordt ingevuld door de werknemers en hier ontvang je als organisatie een uitgebreid rapport en analyse van. De resultaten en het advies geven inzicht in waar de prioriteiten liggen voor duurzame inzetbaarheid en een vitaliteitsprogramma. Daarmee kan de volgende en meest belangrijke stap gezet worden: concrete doelen stellen en een (jaar)plan ontwikkelen & uitvoeren.

 

Tijdens een adviesgesprek wordt dit rapport vervolgens toegelicht. Aan de hand van de resultaten bepalen we aan welke thema’s er gewerkt zal worden om de doelen te behalen. 

De zorgvuldig geselecteerde vragen die in de jaarlijkse check-in aan bod komen zijn gebaseerd op 6 thema’s: 

Thema's:
  1. Draagvlak 

  2. Betrokkenheid & waardering

  3. Werkinhoud

  4. Mentale fitheid

  5. Lichamelijke fitheid

  6. Leefstijl

x3

Elke €1 besteedt aan gezonde leefstijl, levert €3 aan besparing op verzuimkosten.

€400

Kosten voor 1 zieke werknemer kunnen oplopen tot €400 per dag. Preventie bespaart. 

+18%

Meer vitaliteit in organisaties zal leiden tot een stijging van de productiviteit tot 18%.

-20%

Vitale werknemers zorgen voor 20 procent reductie van het ziekteverzuim.

Waarom Vital-up?

Voor je werknemers

De jaarlijkste check-in is idealiter een nulmeting. Hiermee kun je overzichtelijk in kaart brengen wat er speelt op de werkvloer en welke thema's aandacht nodig hebben. Een ander belangrijk voordeel is dat je hiermee draagvlak kunt creëeren voor een effectief vitaliteitsbeleid. Dit is de manier voor werknemers om duidelijk te maken hoe het met ze gaat en waar ze behoefte aan hebben. 

Voor je organisatie

Als organisatie kan je de input gebruiken om beter te begrijpen wat er speelt op de afdelingen en hoe zij kunnen helpen met een passend vitaliteitsprogramma de werknemers. Met het inzicht kun je er als organisatie voor inzetten dat zoveel mogelijk mensen lekker in hun vel te zitten.

Met Vital-up kun je huidige programma's optimaliseren en aansluiten bij wat er leeft en speelt bij de werknemers. Ook kunnen teamleiders gerichter uitvragen waar het team behoefte aan heeft.