Het klantverhaal van...

Scalabor

Er wordt goed meegedacht met de klant en gekeken wat haalbaar is.

Scalabor is hét arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Ze begeleiden mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk. Dat doen ze altijd in een werksituatie. Voor wie het (nog) niet mogelijk is om bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan, bieden zij werk in een aangepaste omgeving.

Vraagstelling

Vitaliteit is binnen Scalabor nog een vaag begrip. Ze willen het op structurele wijze in hun bedrijfscultuur verweven. Daarnaast hebben zij (2019) in vergelijking binnen hun branche en zeer hoog ziekteverzuim. Dit willen ze verminderen.

Inzet producten en diensten

Reactie

‘Voor Scalabor is duurzame inzetbaarheid, gezondheid en vitaliteit een belangrijke pijler in ons beleid. Wij zochten een lokale organisatie die ons kon ondersteunen om onze medewerkers, waarvan een deel veelal zittend werk doet, letterlijk in beweging te brengen. Dat we daarmee indirect het ziekteverzuim kunnen terugdringen, zien we als bijvangst. In onze zoektocht kwamen we Vital-up tegen. Vital-up ontwikkelde een totaal programma op maat en in februari zijn we van start gegaan met laagdrempelige lunchwandelingen en een leefstijlcoach spreekuur. De opkomst is verrassend hoog en de reacties positief.’
Cantor Barten
Manager Werken in Productie Scalabor

Maak je medewerkers gezonder

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je contactgegevens hier achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.