Leefstijlcoaches

Leefstijlcoach programma’s​

Wordt fit & gezond

Onze ervaren leefstijlcoaches hebben inmiddels meer dan 3.000 mensen begeleid bij het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl door middel van verschillende leefstijlprogramma’s. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van de kwetsbare werknemers die veel drempels ervaren en geen affiniteit hebben met sport en een gezonde leefstijl. Denk aan werknemers met een verhoogd risico op chronische aandoeningen, weinig financiële middelen en mentale klachten.

Veel bedrijven nemen één of meerdere leefstijlprogramma’s op in hun vitaliteitsaanbod. Naast groepsprogramma’s, zoals ons ‘Coaching op leefstijl’ (COOL) aanbod, wordt vaak een combinatie gemaakt met individuele leefstijlcoaching. Vooral omdat niet alle medewerkers in aanmerking komen voor een langdurig groepsprogramma en om het aanbod flexibel en laagdrempelig in te zetten.

Alle programma’s

"Door leefstijlcoaching zit ik eindelijk weer lekkerder in mijn vel."
Romy

Welk programma voor welke medewerker?

Leefstijlprogramma ‘Coaching op leefstijl’ (COOL)

Een bewezen groepsprogramma voor je medewerkers, die volledig wordt vergoed

Als expert en enige partij in Nederland biedt Vital-up het COOL-programma incompany aan. Dit volledige op maat gemaakte programma richt zich op jouw medewerkers die willen afvallen en hun leefstijl langdurig willen verbeteren.

Het grote voordeel van dit twee jarige programma is dat het vergoed wordt door alle zorgverzekeraars en het bewezen effectief is; gemiddeld 5-10% gewichtsverlies en blijvende verandering in leefstijl.

Wat houdt het programma in

Individuele leefstijlcoach programma’s

Een coach, als stok achter de deur, die voor je werknemers klaar staat.

Dit is de meest laagdrempelige begeleidingsvorm en is geheel op maat. Gemotiveerde medewerkers die om wat voor rede dan ook aan de slag willen met hun vitaliteit komen in aanmerking. Met dit individuele traject helpt de coach werknemers om hulpvragen te concretiseren, een haalbaar plan te maken en hoe ze dat omzetten in acties naar succes. Deelnemers benoemen het hebben van een stok achter de deur in het veranderen van patronen en gewoontes als grote waarde.

Veel voorkomende hulpvragen zijn: Hoe houdt ik gezonde keuzes vol? Ik zit steeds slechter in mijn vel door de hoge werkdruk. Hoe verander ik dit? Ik heb een zittend beroep en hou niet van sporten, hoe blijf ik fit?

Wat houdt het programma in

Zin in koffie?

Samen zorgen we voor gezonde resultaten

Voor langdurige inzet voor je medewerkers.

Stuur ons een e-mail

Bel ons

+31 618 010 734