Leefstijlcoaches

A

Leefstijlcoaches

Over ons

Blije medewerkers voor gezonde (bedrijfs)resultaten

Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten en in de praktijk ook zien gebeuren. Want medewerkers presteren beter als ze vitaal en gelukkig zijn. Een win-win situatie voor de medewerker, de organisatie en de maatschappij. 

Vital-up is onderdeel van Sportbedrijf Arnhem, een onderneming in beweging en maatschappelijk georiënteerd. Wij dragen proactief bij aan een gezonde samenleving, door het activeren, stimuleren en faciliteren van sport, bewegen en initiatieven voor een gezonde leefstijl. Wij zorgen dat iedereen mee kan doen en werken in de uitvoering intensief samen met een groot aantal lokale partners. 

We hebben inmiddels meer dan 3.000 deelnemers geholpen om blijvend hun leefstijl te verbeteren en zijn gespecialiseerd in leefstijlprogramma’s voor de kwetsbare doelgroepen, die vooral te maken hebben met een verhoogd risico op chronische aandoeningen, beschikken over minimale financiële middelen en vaak mentale klachten ervaren. 

In de samenwerking met ons krijg je een zeer gedreven team die duurzaam verandering wil brengen en je kunnen helpen met je totale vitaliteitsaanbod. 

Het Vital-up team

Hayke van Valburg

Product Lead

Teamleden-Vital-Up-nummer-3-095

Rico Peters

Productontwikkelaar

Karin van den Berg

Leefstijlcoach

Manon Janssen

Leefstijlcoach

Lorraine Riva-Soemodihardjo

Data analist

Nicolien Stanton

Leefstijlcoach

Monique van Kampen

Leefstijlcoach

Sandra Pastoor

Leefstijlcoach

Zin in koffie?

Samen zorgen we voor gezonde resultaten

Voor langdurige inzet voor je medewerkers.

Stuur ons een e-mail

Bel ons

+31 618 010 734