Topzorg

In een vitaliteitsplan is ruimte voor iedereen. We gaan ook met iedereen graag aan de slag. Wat ons bijzonder maakt is dat we ook veel ervaring hebben met de meest kwetsbare doelgroepen. Met topzorg is het onze uitdaging juist ook hen te betrekken in het vitaliteitstraject. Het mooie is dat een aantal van deze interventies vanuit de zorgverzekering betaald worden. Een werkgever betaald dan vaak (bijna) niets.

 

Followup
poweredbysportbedrijfarnhem

Individuele leefstijlcoach begeleiding

Sportbedrijf Arnhem heeft met haar leefstijlcoaches ruim 1.000 mensen ondersteund bij het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl. De leefstijlcoaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (een verhoogd risico op) een chronische aandoening, mensen die veel drempels ervaren en weinig tot geen affiniteit hebben met sport en gezonde leefstijl.

Om te komen tot een langdurige gedragsverandering wordt er gewerkt met één-op-één begeleiding, een plan op maat en motiverende gespreksvoering. Voor medewerkers met een Gelrepas is de begeleiding gratis. Verder wordt het individueel keuzebudget vaak ingezet om de begeleiding te betalen.

De Gecombineerde leefstijlinterventie COOL

COOL is een tweejarig programma voor het krijgen en behouden van een gezonde leefstijl. Iedereen die overgewicht heeft komt hiervoor in aanmerking. Het bestaat uit acht individuele gesprekken en zestien groepsbijeenkomsten over onder andere bewegen, voeding, stress, ontspanning en slaap.

Vital-up kan deze interventie in company aanbieden voor groepen van tien personen. Het programma wordt volledig betaald uit de basisverzekering van de deelnemers. Indien er onvoldoende interesse in om een groep van tien samen te stellen, kunnen de geïnteresseerden aansluiten bij een van onze reguliere groepen.

partners-wit