Neem gerust contact op

Een keer om tafel gaan om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

Laat dan je contactgegevens achter en dan plannen wij een vrijblijvende kennismaking met je in.

linkedin.png
facebook.png

© 2019 Vital-up is onderdeel van Sportbedrijf Arnhem

Eusebiusbuitensingel 53   |   6828 HZ Arnhem   |   +31 624167136   |   info@vital-up.nl   |   Privacy Statement   |   Veelgestelde Vragen

 

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met anonimiteit? Wie kan mijn gegevens zien?

De Vital-up Check-in: de scores en open toelichtingen die je invult zijn alleen door jou in te zien. En in je persoonlijke dashboard kan alleen jij zien wat je elke week hebt ingevuld. Per afdeling worden de scores anoniem verwerkt tot gemiddelden. Alleen deze anonieme gemiddelden zijn beschikbaar voor de afdelingsleiders en de organisatie. Op deze manier kunnen zij zien wat de gemiddelde scores van het hele team zijn op de verschillende thema’s.

Hoe gaan jullie om met de privacy gevoelige informatie die ik deel? 

Omdat wij als organisatie veel data verzamelen staat de veiligheid van jullie informatie bovenaan onze prioriteiten lijst. Jullie data wordt veilig opgeslagen op de servers van onze software tools en delen we met niemand (geen derden en ook niemand in de organisatie). De software die we gebruiken is zorgvuldig geselecteerd op veiligheid en hebben we ook allemaal verwerkersovereenkomsten mee.

Wat heb ik zelf aan Vital-up?

Allereerst is de check-in bedoeld als weekevaluatie. Zie het als een vast onderdeel van je werkweek. Het helpt je om stil te staan bij hoe de week voor jou was en om te reflecteren. Op deze manier krijg je meer bewustzijn en inzicht over hoe je in je vel zit en hoe je je voelt op de werkvloer. Het inzicht dat je krijgt helpt je te begrijpen welke aspecten bijvoorbeeld stress creëren en wat je mogelijk kan doen om lekkerder in je vel te zitten. De organisatie gebruikt de input om beter te begrijpen wat er speelt op de afdelingen en hoe zij kunnen helpen met een passend vitaliteitsprogramma voor jou als werknemer. Sportbedrijf Arnhem wil haar werknemers waar mogelijk ondersteunen, met als doel dat zoveel mogelijk mensen lekker in hun vel te zitten.

Wat doet de organisatie met de gegevens?

Werkgevers willen graag het huidige vitaliteitsbeleid en het programma optimaliseren en aansluiten bij wat er leeft en speelt bij de werknemers. Met de gemiddelde scores per afdeling kan de teamleider gerichter uitvragen waar het team behoefte. En daarmee kan de organisatie beter bepalen welke activiteiten passend zijn voor het vitaliteitsprogramma.